Am Language Dil Okulu - Malta Dil Okulları
Malta'nın en iyi dil okulu danışmanlığı

Am Language Dil Okulu

Am Language Dil Okulu

Malta IELS Dil Okulu (The Institute of English Language Studies) bir kültür ve dil okuludur. Okul temel dil eğitimi yapısından başlayarak, öğrencilerinin ihtiyaçlarına uygun eğitim ihtiyaçlarını karşılamaktadır. IELS Malta Dil Okulu, Hemen hemen her yaş grubuna hizmet sağlayabilecek standarttadır. En temelden en üst seviyeye kadar dil eğitimi vermektedir. İngilizce öğrenimini kolaylaştırmak ve öğrencilerin rahatlıkla pratik yapabilmeleri vizyon edinmektedir. Bu doğrultuda 1985’ten günümüze kadar hizmetlerini sürdürmektedir.

Am Language Studio Malta Dil Okulu, 1987 kurulmuştur ve Malta’nın köklü eğitim kurumlarından birisidir. Malta Am Language Dil Okulu’nun ISO 9001 belgesine sahiptir. Diğer Malta dil okullarına nazaran bu kurumu özel yapan en büyük farklılık. Avrupa birliği fonu ve Malta hükümeti desteği ile kurulmuştur. %7.5 Malta Hükümeti, %42.5 Avrupa Birliği fonu ve %50 özel fon şeklinde kurulmuştur. Sürecin içerisinde AB’nin ve Hükümetin olmsından dolayı Amlanguage dil okulu her zaman belirli standartlara sahiptir ve sürekli denetlenlenen bir kurumdur.

Ayrıca Malta dil okullarındaki eğitim standartları üzerinde çalışmalar yürüten sivil toplum örgütü FELTOM’un kurucu üyesidir. Köklü ve kurumsal bir yapı olan Am Language, Malta Dil Okullarına yaptığı yatırımlar ile bölgenin gelişmesine büyük bir katkı sağlamıştır.

Am language Malta Dil Okulu’nun kampüsü Malta’nın Sliema şehrindedir. Sliema Malta’nın St. Julian’s şehri ile birlikte Malta’nın en meşhur bölgelerinden birisidir. Turistler tarafından da oldukça fazla terich edilen bir destinasyondur. Sliema bölgesinde bulunan bir dil okulunda eğitim aldığınızda tüm ihtiyaçlarınızı yürüme mesafesinde karşılayabilirisiniz.

Okulun yakın çevresinde eğlence merkezleri, restoranlar, barlar, sosyalleşme alanları ve gece hayatının bol olduğu bir bölgededir. Şehir her ne kadar son yıllarda modern bir gelişme göstermişse de, Malta’nın karakteristik yapısını hala taşıyan sahil kasabası hayatına kısa bir yürüyüş ile ulaşmanız mümkün. Sliema Malta’daki en ünlü sahillerden birisine sahiptir.

Eğitim kalitesi son derece iyi olan. AM Langauge Malta dil okulu öğrencilerinin sosyalleşmesi ve kaynaşması için birçok aktivite programı sunmaktadır. Okul binasında öğrencilerin kullanabileceği arka bahçe, orta teras ve cafe terası bulunmaktadır. Ders öncesi ve sonrasında bu alanlar sayesinde öğrenciler sosyalleşebilmekte ve kaynaşabilmektedir. 

Amlangauge ana merkezinde bulunan 14 sınıfı ile, yılda ortalama 7.000 öğrencisine eğitim vermektedir. Okul ve konaklamalarda ücretsiz Wi-Fi imkanı bulunmaktadır. AMlanguage dil okulunun sınıfları interaktif, akıllı tahtara sahip teklonojiktir.

Paket programlarıyla öne çıkan okulda 18 yaşın altındaki genç öğrenciler için de çok program seçeneği mevcuttur. Hareketli bir sosyal aktivite programına sahip olan okulda hoş geldin partisi, açık hava sinema gecesi, futbol ve bowling geceleri, Golden Bay ve Sicilya turları, Gozo ve Comino gezileri, tekne turları vb. gibi çok çeşitli etkinlikler gerçekleştirilir.

Malta AM Language Dil Okulunun Avantajları

  • Okulu diğer okullardan ayıran farklarından biri Avrupa Birliği ve Hükümet desteğiyle kurulmuş olmasıdır. Bundan dolayı sürekli kontrol edilen bir organizasyona sahiptir.
  • Aynı kalitedeki Malta dil okullarına nazaran daha ekonomiktir.
  • Öğretmenler sertifikalı, profesyonel ve eğitimci kökenlidir. AM Language School dil eğitimi konusunda disiplinli bir okuldur.
  • Eğitim kalitesi yüksek ve öğrencilerin memnun kaldığı bir dil okuludur.
  • Konaklama yerleri, her yere yürüme mesafesinde ve yakın çevresinde bulunan sosyal alanları diğer okullara göre daha fazladır.
  • Malta Am Language dil okulu öğrencilere sosyalleşmesi için birçok aktivite programlar sunmaktadır.
  • IELTS, TOEFL gibi özel kurs seçeneklerinde FİYAT FARKI YOKTUR!
  • AMlangauge Studio, En İyi Malta Dil Okulları Listesinde bulunmaktadır.

AM Language Dil Okulu Fiyatları

Am Language dil okulu fiyatları sunduğu imkan ve eğitim kalitesine göre ekonomiktir. Fiyat /Performans açısından öğrencilerin mutlu olduğu bir okuldur. Uzun dönem 24 Hafta (6 Ay) ve üzeri Malta dil eğitimi almak isteyen öğrencilerimize çokça önerdiğimiz Malta dil okullarından birisidir. Temmuz ve Ağustos ayları için haftalık 50 € luk yüksek sezon fiyat farkı uygulanmaktadır.

Malta Amlanguage fiyat listesini aşağıdaki tabladon inceleyebilirsiniz;

Konaklama Tipi 4 Hafta 8 Hafta 12 Hafta 16 Hafta 20 Hafta 24 Hafta
Suit Öğrenci Yurdu 1482€ 2670€ 3840€ 5120€ 6400€ 6990€
Öğrenci Yurdu 1343€ 2390€ 3420€ 4560€ 5700€ 6150€

Amlangauge liste fiyatlarına fatura ücretleri dahil değildir. Okul görevlileri her hafta çarşamba günü kaldığınız evin saatlerini okuyarak evdeki kişi sayısına bölerek fiyat çıkartır. Cuma gününe kadar öğrencinin faturayı okula yatırması gerekmektedir. Ortalama haftalık 20€ fatura ücreti çıkmaktadır.

AmLanguage Malta fiyatları aynı kalitede ve büyüklükteki dil okullarına göre daha uygundur.

Am Language Studio Malta Dil Okulu 6 hafta ve üzeri kayıtlarda geçerli olmak üzere sizde avantajlı paket programlar sunmaktadır. Size özel dil okulu araştırması, maliyet analizi ve vize bilgileri için bizimle iletişime geçin!

malta-amlanguage-dil-okulu-fiyatiamlanguage-dil-okulu-fiyat-listesi

SİZİ ARAYALIM?
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.

AM Language Dil Okulu Konaklama Seçenekleri

AmLanguage Malta dil okulu öğrencilerine çok çeşitli konaklama imkanları sunmaktadır. Fiyat tarifesi olarak da diğer okullara göre oldukça ekonomiktir. Amlanguage malta dil okulu öğrencilerine temiz ve güvenilir konaklama seçenekleri sunulmaktadır. Aile yanı konaklama, Ekonomik apart seçenekleri ve Suit apart seçeneklerinin hepsi mevcuttur. Öğrencilerimiz bizlerinde yardımıyla kendilerine ve bütçelerine en uygun konaklama imkanlarından yararlanabilirler.

Aile yanı konaklama : Aile yanı konaklama seçenekleri genelde 2 kişilik paylaşımlı oda olmaktadır. Öğrencilerimiz talep ederse aile yanında sabah ve akşam yemeklerini aile ile ücretsiz olarak yiyebilirler. Yemekler aile tarafından hazırlanır. Bu sebeple Malta kültürünü daha da yakından tanıma şansı sizlere sunulmaktadır.

Konum olarak evlerin hepsi okula yakın ve yürüme mesafesindedir. Odalarda dilerseniz tek kişilik, iki kişilik ve üç kişilik odalarda konaklama bilmektedirler.

Ekonomik apart seçenekleri: Genellikle öğrencilerimiz tarafından sıklıkla tercih edilen bu apartlarda, öğrencilerimiz iki veya üç kişi konaklayabilirler. Odalarda fan ve ısıtıcı mevcut olup haftada bir odalarımız temizlenmektedir. Öğrenciler ortak alanda kendi yemeklerini yapabilirler ve bu da bütçe olarak öğrencilerimize oldukça fayda sağlamaktadır. Konum olarak okulla aynı sokakta yer almaktadır. Malta dil okuluna gelen öğrencilerin en çok tercih ettiği konaklama seçeneğidir. 

Suit apart: Tek kişi, iki kişi ve üç kişilik oda seçenekleri bulunmaktadır. Amlangauge okulunun Suit block 1-2-3 şeklinde üç farklı Suite apartları bulumaktadır. Bu blocklar okula 1-10 dakika yürüme mesafesindedir. Suit apartlamnlarda öğrencilerin rahatça kullanabilecekleri klima, ısıtıcı, TV, telefon ve ücretsiz Wi-Fi bulunmaktadır. Öğrencilerimiz ortak alanda yemek yapabilirler ve alanımız ekonomik aparta göre daha geniştir ve konforludur. Suit apartmanlar merkezi konumlardadır. 

Ekonomik apartmanlara göre haftalık 35€ luk fiyat farkı bulunmaktadır. Eğer bütçenizi zorlamyacaksa Suit apartmanları tercih etmenizi öneririz. 

Am Language Malta Dil Okulunda Sunulan Kurs Programları;

Öğretmenlerin tümü CELTA, DELTA, TEFL CERTESOL gibi sertifikalara sahip ve alanında uzman kişilerdir. ELT Council lisansına sahiptir. AM Language yabancı dil eğitimi için tüm yeterliliklere sahip eğitim konusunda disiplinli olan bir okuludur.

Okulda her pazartesi yeni kurs seçenekleri açılmaktadır. Eğitim 6-8-10-12-16-24-36-52 haftalık olarak alınabilir. Genel İngilizce eğitimi almak isteyen öğrencileri için haftalık 20 saat ve 30 saatlik kurs programları mevcuttur. AMlanguage dil okulu Ielts, Toefl kursları için FİYAT FARKI ALMAMAKTADIR. Bu kurs seçenekleri Malta’daki diğer okullarda haftalık 70-100€ ekstra olarak maliyet çıkartmaktadır.

  • Genel & Yoğun İngilizce
  • İş İngilizcesi
  • Dil Sınavına Hazırlık
  • Özel Dersler
  • Mesleki İngilizce Eğitimleri
  • Teacher Training Eğitimleri
  • Ailelere Yönelik Eğitimler
  • Junior (Yaz Kampı) Programları

Amlanguage dil okulu Aktivite Programları

Dil okulu seçerken dikkat edilmesi gereken hususlardan birisi okulun öğrencilere sunduğu aktivite programlarıdır. Amlanguage dil okulu bu hususa önem veren okullardan birisidir. Okul öğrencilerine çok çeşitli aktivite programları sunmaktadır.

Amlangauge okulunda aktivite programları her pazartesi değiştirilerek açıklanır. Bu programlar ile öğrencilerin derslerden sonraki vakitlerinde sosyalleşip, kaynaşarak İngilizceyi daha fazla kullanması amaçlanır.

Malta adasının Turistik ve ikliminin sıcak olması dolayısı ile bazı dil okulları aktivite programlarına ayrıca önem vermektedir. Malta’da uzun süre eğitim almış birisi olarak seçeceğiniz dil okulunun aktivite programlarının incelemenizi öneririm. Aktivite programları ile öğrencilik hayatınıza renk katarak İngilizceyi daha hızlı bir şekilde öğreneceksiniz.

Aktivite programları her pazartesi güncellenerek açıklanır. Öğrencilerin derslerden sonraki vakitlerinde sosyalleşip, kaynaşarak İngilizceyi daha fazla kullanması amaçlanır.

Malta adasının Turistik ve ikliminin sıcak olması dolayısı ile bazı dil okulları aktivite programlarına ayrıca önem vermektedir. Malta’da uzun süre eğitim almış birisi olarak seçeceğiniz dil okulunun aktivite programlarının incelemenizi öneririm. Aktivite programları ile öğrencilik hayatınıza renk katarak İngilizceyi daha hızlı bir şekilde öğreneceksiniz.

Amlanguage Studio Malta aktivite programlarına örnek verecek olursak;

  • Beach (Plaj) Ziyaretleri
  • Şehir Ziyaretleri
  • Barbekü Etkinlikleri
  • Turistik Alan Gezileri
  • Futbol, Bowling, Plaj Voleybolu vb. Spor Etkinlikleri
  • Malta’nın olmazsa olmazı Paceville (Barlar caddesi) ziyaret geceleri.

Am Language Malta Okul Video

AM Language Studio Malta resmi sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Amlangauage 18 Yaş Altı Yaz Kampları

Ana dili İngilizce olan ülkeler arasında 18 yaş altı grubu öğrencilerin yaz kampları için en iyi destinasyonlardan birisi Malta’dır. Sıcak iklimi ve turislik yerleri sayesinde Malta’da öğrenciler tatil yaparken dil öğrenebilmektedir. 

Amlangauge dil okulunda 12 – 17 yaş arası öğrenciler için Yaz kampı programları bulunmaktadır. 18 yaş altı Yaz kampları Eğitim + Konaklama + Yemek (Sabah, Öğle, Akşam) + Aktivite şeklinde full paket olarak sunulmaktadır. Bu programda öğrencilerin tüm ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanmıştır. Yaz kampları konusunda tecrübeli olan okul öğrencinin adaya ayak bastığı andan ayrılış zamanına göre kadar yaz okulu öğrencilerine tercübeli okul stafları ile 7/24 hizmet vermektedir.

Am Language Dil Okulu Soru Cevap

Am Language Dil Okulu Nerede?"

Am Dil Okulu’nun kampüsü Malta’nın Sliema şehrinde merkezi bir konumdadır. Sliema şehri Malta’nın turistler tarafından en çok ziyaret edilen bölgelerinden birisidir. Okulun açık adresi; 299 Triq Manwel Dimech, Sliema SLM 1054

AM Language Fiyatları Nasıl?

Amlanuage Dil okulu fiyatları aynı kalitedeki okullara kıyasla daha ekonomiktir. Özellikle uzun dönem Malta'da dil eğitimi almak isteyen öğrenciler için ekonomik fiyat seçenekleri sunmaktadır. Güncel fiyat listesi için bizimle iletişime geçin.

Okulun çevresinde neler var?

Her yere yürüme mesafesinde olan okulun çevresinde çeşitli kafeler, barlar, alışveriş mekanları ayrıca turistlerin de yoğun olarak uğradıkları meydan bulunuyor.

Am Language dil okulunda her yaş öğrenci için programlar var mı?

Paket programlarıyla öne çıkan okulda özellikle 18 yaşın altındaki genç öğrenciler içinde bir çok program seçeneği mevcuttur.

Sliema Dil Okulları

SİZİ ARAYALIM?
Bu formu bitirebilmek için tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Hemen Ara